توضیحات
معرفی مهمترین ادویههای مورد استفاده و خواص آنها
ادویه قسمتی از گیاهان معطر است که به عنوان چاشنی به غذاها اضافه میشود. ادویه عامل مهمی برای طعم و عطر مطلوب غذا است. ادویه ها میتوانند طیف وسیعی از مزهها را ایجاد میکند و در فرهنگهای مختلف، میزان استفاده از خواص ادویه جات در انواع غذاها متفاوت است. ادویه عضوی جدا نشدنی از غذا است و بدون آن غذا اصلا طعم خوبی نخواهد داشت. هند یکی از بزرگترین تولید کنندگان ادویه در جهان است. از آنجایی که ادویه جات منبعی گیاهی هستند، بهتر است اواخر زمان پخت به غذا اضافه شوند تا خواص خود را حفظ کنند. همچنین تفت دادن ادویه موجب آزاد شدن اسانسهای عطری آن میشود و برای عطر بهتر غذا مفید است.
طرز نگهداری از ادویه ها :
بهترین شرایط نگهداری ادویه در جای خشک و تاریک است. رطوبت موجب فاسد شدن و کپک زدن ادویه میشود. نور هم باعث از دست رفتن خواص ادویه جات میشود.
خواص کلی ادویه جات چیست و چرا باید از آنها در غذاها استفاده کنیم؟
علاوه بر طعم دهی غذا، از خواص ادویه جات میتوان به جلوگیری از ابتلا به بیماریهایی مثل: قند خون بالا، فشار خون، بیماریهای قلبی، ضعیف شدن بدن، مشکلات پوستی، سرماخوردگی، آنفولانزا و سرطان اشاره کرد. به طور کلی ادویه جات موجب افزایش گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میکروبها میشوند. مخلوط کردن بعضی ادویهها با هم موجب تقویت فواید آنها روی بدن میشود.
خلاصه
خرید ادویه جات برای ایجاد طعم و عطر مطلوب در غذاها ضروری است. ادویهها طعمهای متفاوتی در غذا ایجاد میکنند و بهتر است قبل از اضافه شدن به غذا، تفت داده شوند. مصرف ادویه موجب بهبود بخشیدن سلامتی و از بین بردن بسیاری از بیماریها میشود. البته باید هنگام خرید ادویه دقت بالایی به خرج دهید ادویه خود را از جایی مطمئن خریداری کنید.
بررسی خواص ادویه جات برای بدن و مهمترین ویژگیهای ادویه جات
تعداد بسیاری ادویه وجود دارند و خواص آنها در برخی موارد با هم مشابه است؛ همچنین فواید متفاوتی دارند که موجب کاربرد متفاوت آنها میشود. طبع بیشتر ادویهها گرم است و موجب رفع سردی بدن میشوند.